Over MMG Advies

Waarde

MMG Advies levert resultaat op een efficiƫnte manier. Dat komt door de intake, waarin wij goed luisteren naar uw verhaal. En door het vervolgens uit elkaar rafelen van uw vraagstuk en het stapsgewijs opbouwen en met u bespreken van tussenuitkomsten. Zo dringen we samen vlot door tot de kern, op weg naar uiteindelijke oplossingen.

Uw vraag en het resultaat dat u zoekt stellen wij centraal. Daarom werken wij niet met standaard diensten, analyse- en adviessjablonen, maar volgens een met u afgesproken aanpak op maat.

Ervaring

Overweegt u MMG Advies bij strategie- en beleidsontwikkeling. Bij verandering en innovatie. Voor het helpen vormgeven, verbeteren of vernieuwen van uw organisatie. En bij het optimaliseren van samenwerking binnen en met uw organisatie. Onze adviseurs hebben ook ervaring als project-, programma- en interim-manager.

MMG Advies werkt voor (netwerken van) overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen. Ons netwerk is vooral ontwikkeld op het terrein van de leefomgeving. Milieu, water, groen, duurzame energie, duurzame mobiliteit en externe veiligheid zijn velden waarin wij vooral actief zijn. Ons overzicht van projecten laat dit mooi zien.

Op basis van opleiding en ervaring kwalificeert de Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs Jean-Paul de Poorter als Certified Management Consultant. Klikt u voor meer informatie op het logo.

cmc_logo

neem contact op