Projectleider met resultaat voor overheid en non-profit

U zoekt een projectleider?

MMG Advies levert u snel een ervaren projectleider met doorzettingsmacht. Wij verdienden onze sporen vooral binnen de overheid en non-profit organisaties.

Gratis intake

Vraag om een gratis intakegesprek. Dat verplicht u tot niets, scherpt uw gedachten en levert u op zijn minst een nieuw gezichtspunt op. Beloofd!

Projectmanagement technieken

Wij gebruiken de nieuwste projectmanagementtechnieken zoals Scrum, Lean, Prince2 en Agile voor niet-ICT-doeleinden. Wij weten welke projectmanagementtechniek het beste past in uw situatie, zonder de techniek rigide te volgen. We structureren uw project op een manier die voor alle betrokkenen inzichtelijk en logisch is. Dat komt de uitvoering en het resultaat zeer ten goede.

Wij zijn gewend aan weerstand en hebben in uiteenlopende situaties bewezen dat we doorzettingsmacht hebben. De projectteams waarmee wij werken zijn vaak multidisciplinair van karakter, samengesteld uit autonoom denkende professionals.

Aanvullende doelen

Desgewenst kunt u ons vragen extra aandacht te besteden aan aspecten als:

– Coaching

– Draagvlakverbreding en stakeholdermanagement

– Kwaliteit en verbetering van uw huidige organisatie of werkwijze

– Kostenminimalisatie en/of nieuwe (maatschappelijke) opbrengsten

– Samenwerking binnen de organisatie en met andere organisaties

Verder lezen

Nieuwsgierig geworden naar MMG Advies? Duik dan dieper in onze website. De volgende berichten selecteerden wij vast voor u om verder te lezen en nader kennis te maken:

connect-316638_960_720

experiment

Kortom

MMG Advies, voor specialisten in projectmanagement en meer. Resultaat voor overheden en non-profitorganisaties.

Neem contact op voor een gratis intake en scherp uw gedachten aan ons. Het verplicht u tot niets.

Geen verrassingen

Als u daarna onze inschakeling overweegt zorgen wij voor een duidelijke en transparante offerte. Ook die is gratis en verplicht u tot niets. Pas als u onze offerte via een opdrachtbrief accepteert gaan wij voor en vooral ook met u en uw mensen aan de slag.

MMG Advies werkt volgens de gedragscode van de Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs (OOA). De managing partner van MMG Advies draagt het door de OOA toegekende predikaat Certified Management Consultant. Klikt u voor meer informatie op het logo.

cmc_logo