MMG Adviseurs in actie voor KWF en NFVN

MMG Adviseurs in actie voor KWF en NFVN6 mei 2019

Op 30 mei 2019 is het zover. Dan stappen Emile van Rijn en Jean-Paul de Poorter in Den Haag op hun racefiets voor een tocht van 1.200 kilometer naar de top van Alpe d’Huez. Onderweg wachten een slordige 22.000 hoogtemeters op de twee adviseurs. Maar Emile en Jean-Paul hebben er zin in en weten waar ze het voor doen: zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding en de Neurofibromatose Vereniging Nederland (NFVN).

Neurofibromatose

Neurofibromatose omvat verschillende erfelijke aandoeningen die vooral huid-, bind- en zenuwweefsel aantasten. Patiënten worstelen met de onbekendheid van neurofibromatose en stuiten vaak op onbegrip bij familie, vrienden en soms ook hun behandelaars. DNA onderzoek brengt steeds meer duidelijkheid: de verschillende aandoeningen hebben hun eigen beloop en vragen specifiek om onderzoek en behandeling. Daar is geld voor nodig, maar door de onbekendheid van neurofibromatose komt dat niet automatisch op tafel. Daarom ondersteunen Emile en Jean-Paul dit jaar de NFVN, samen met hun team De Klimmende Règâhs (DKR). Naast het jaarlijks terugkerende KWF als goed doel.

Doneren?

Ondersteun Emile en Jean-Paul met een donatie voor KWF en NFVN. Dat doet u door te klikken op onderstaand logo. U komt dan op de teampagina van DKR op de site van Stichting Alpe d’HuZes. Daar kunt u eenvoudig op de rode ‘doneerknop’ klikken voor een donatie naar keuze. Iedere bijdrage is welkom en uw donatie wordt voor 100% aan het goede doel besteed.

Gran Fondo

De Gran Fondo kent 7 dagetappes. Ze variëren in lengte tussen 170 en 230 kilometer. Onderweg wachten de heuvels van de Ardennen. De middelgebergtes van de Vogezen en de Jura. En verschillende Alpenreuzen. De finale is uiterst pittig: op dag 7 moeten Emile en Jean-Paul met hun maten René, Edward en Martin over de Madeleine en de Glandon. Om uiteindelijk te kunnen finishen op Alpe d’Huez. Daar worden zij opgewacht door de andere fietsers van De Klimmende Règâhs die de dag erna – op donderdag 6 juni – meedoen aan Alpe d’HuZes. De uitdaging voor hen is om deze col op één dag zo vaak mogelijk te beklimmen, waarbij zes keer geldt als ultiem doel.

De Gran Fondo kan niet zonder begeleiding. Emile, Jean-Paul, René, Edward en Martin zijn dan ook blij dat Cynthia en Hans meegaan voor de noodzakelijke morele en medische begeleiding. En om te voorzien in de broodnodige calorieën, denk aan zo’n 5.000 per dag.

Meer weten? Neem contact op met Emile of Jean-Paul.

Links

De Klimmende Règâhs op Facebook

NFVN

KWF Kankerbestrijding

Stichting Alpe d’HuZes

neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.