MMG Advies steunt filmdag voor Het Vergeten Kind

MMG Advies steunt filmdag voor Het Vergeten Kind20 februari 2018

Trotse sponsor van de filmdag 2018 voor Het Vergeten Kind in Schiedam

MMG Advies sponsort de filmdag van de Schiedamse Lions te Riviere voor Het Vergeten Kind in Schiedam. MMG adviseur Paul Hofmeijer organiseert deze filmdag vanuit de Lionsclub Schiedam te Riviere. De filmdag is op 11 maart 2018 in de WennekerCinema, Vijgensteeg 2 in Schiedam.

De opbrengst van deze filmdag zal geheel besteed worden aan projecten voor Het Vergeten Kind in Schiedam in samenwerking met Enver en Stichting Het Vergeten Kind. MMG Advies zet zich ervoor in dat vergeten kinderen in Schiedam niet langer worden vergeten.

Zie dit filmpje over de Schiedamse Filmdag !

Vergeten Kinderen

In Nederland zijn meer dan 38.000 vergeten kinderen. Kinderen die je niet ziet en niet hoort, die niet in hun eigen bed slapen. In Schiedam zijn enkele huizen van TriviumLindenhof  (Enver) waar deze kinderen tijdelijk wonen en professioneel behandeld en begeleid worden. Het doel van deze hulp is om de gezinssituatie te ondersteunen, zodat het contact tussen ouder en jongere verbetert en thuis wonen weer mogelijk wordt. Als dit niet kan wordt de jongere geholpen, afhankelijk van leeftijd en vaardigheden, in de voorbereiding op zelfstandig wonen of opname in een pleeggezin.

De woonomstandigheden zijn verre van ideaal. De wens is om deze gezelliger te maken en zo een omgeving te maken waarin de kinderen zich meer thuis en veilig kunnen voelen. Ook willen ze vrolijke activiteiten kunnen ondernemen waardoor ze weer gewoon kind kunnen zijn. Leeftijdgenootjes kunnen leuke dingen doen of naar een sportclub gaan en dat is voor hen vaak niet mogelijk.

De Vergeten kinderen in Schiedam verblijven in 3 opvanghuizen van Enver (was TriviumLindenhof). De opbrengst van de filmdag van vorig jaar – circa € 4.000 – ging eveneens naar Het Vergeten Kind in Schiedam.

Kijk hier het filmpje van Johnny de Mol over het Vergeten Kind.

Praktische informatie

Welke films, met veel Oscarnominaties en Bafta’s, draaien en hoe u aan kaartjes kunt komen ziet u hier (klik op het plaatje om naar Facebook te gaan):

Meer informatie over deze filmdag vindt u hier.

 

 

neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.